Kategoriler
E Lyrics Translations

Evan Loss – Full Senyum Sayang Swahili Lyrics English Translations

Mbok yo sing full senyum sayang (Haa-aa-aa)
– Mbok yo sing full senyum sayang (Haa-aa-aa)
Ben aku soyo tambah sayang (Haa-aa-aa)
– Ben Aku soyo tambah sayang (Haa-Aa-aa)
Rasah pusing-pusing
– Rasah pusing-pusing
Gek ndang dandan, ayo kita healing, uu-uu
– Gek Ndang dandan, liver kita healing, uu-uu

Bukane aku ora peduli
– Bukane Aku Peduli
Tapi pancen kodemu angel dipahami
– Tapi pancen kodemu angel dipahami
Ngomongo wae kabeh opo anane
– Kabeh Abu anane’s dormitory
Ben podo penake
– Ben quiver penake

Tak upayake kabeh penjalukmu
– Tak wayaka kabeh penjalukmu
Tapi tulung ngerteni kahananku
– Tapi tulung ngerteni kahananku
Aku dudu turunan balungan gede
– Aku dudu turunan balungan gede
Sing turah warisane
– Sing turah warisane

Saben dino raimu peteng dedet
– Saben dino Raimu peteng dedet
Marai sirah mumet, ati tambah ruwet
– Marai sirah mumet, Abu tambah ruwet
Kabeh ra kedaden
– Throttle-ra kedaden
Yen diladeni iso geger geden
– Yen diladeni ISO geger geden

Mbok yo sing full senyum sayang (Haa-aa-aa)
– Mbok yo sing full senyum sayang (Haa-aa-aa)
Ben aku semangat berjuang (Haa-aa-aa)
– Ben Aku semangat berjuang (Haa-aa-aa)
Ojo nuruti gengsimu
– Ego node gengsim
Jelas-jelas aku ndak mampu
– Jelas-jelas aku ndak mampu

Mbok yo sing full senyum sayang (Haa-aa-aa)
– Mbok yo sing full senyum sayang (Haa-aa-aa)
Ben aku soyo tambah sayang (Haa-aa-aa)
– Ben Aku soyo tambah sayang (Haa-Aa-aa)
Rasah pusing-pusing
– Rasah pusing-pusing
Gek ndang dandan, ayo kita healing
– Gek ndang dandan, USA kita healing

(Haa-aa-aa)
– (Haa-aa-aa)
(Haa-aa-aa)
– (Haa-aa-aa)

Saben dino raimu peteng dedet
– Saben dino Raimu peteng dedet
Marai sirah mumet, ati tambah ruwet
– Marai sirah mumet, Abu tambah ruwet
Kabeh ra kedaden
– Throttle-ra kedaden
Yen diladeni iso geger geden (Geger geden mase)
– Yen diladeni ISO geger geden (Geger geden mase)

Mbok yo sing full senyum sayang (Haa-aa-aa)
– Mbok yo sing full senyum sayang (Haa-aa-aa)
Ben aku semangat berjuang (Haa-aa-aa)
– Ben Aku semangat berjuang (Haa-aa-aa)
Ojo nuruti gengsimu
– Ego node gengsim
Jelas-jelas aku ndak mampu
– Jelas-jelas aku ndak mampu

Oo, mbok yo sing full senyum sayang (Haa-aa-aa)
– Oh, mbok yo sing full senyum sayang (Haa-aa-aa)
Ben aku soyo tambah sayang (Haa-aa-aa)
– Ben Aku soyo tambah sayang (Haa-Aa-aa)
Rasah pusing-pusing
– Rasah pusing-pusing
Gek ndang dandan, ayo kita healing
– Gek ndang dandan, USA kita healing

Rasah pusing-pusing
– Rasah pusing-pusing
Gek ndang dandan, ayo kita healing
– Gek ndang dandan, USA kita healing
Ayo kita healing
– Ayo kita healing