Kategoriler
F Lyrics Translations

Farel Prayoga Feat. Filla Talia – Ojo Dibandingke Indonesian Lyrics English Translations

Wong ko ngene kok dibanding-bandingke
– Wong ko ngene kok
Saing-saingke, yo mesti kalah
– Competitive-competite, yo must lose
Tak oyak’o aku yo ora mampu
– Got Oyak’o I can’t afford yo
Mung sak kuatku mencintaimu (One Nada)
– Only during the strong love you (One tone)

Ku berharap engkau mengerti
– I hope you understand
Di hati ini hanya ada kamu, One Nada
– In this heart there is only you, One tone

(Filla)
– (Filla)
Jelas bedo yen dibandingke
– Bedo yen
Ora ono sing tak pamerke
– Nowhere you got an audience
Aku ra iso yen kon gawe-gawe
– Aku ra iso yen kon gawe-gawe
Jujur sak onone
– Honest around onone

(Hey, hey, hey!)
– (Hey, hey, hey!)
Sopo wonge sing ra loro ati? (Wes tau! Mosok to?)
– Who wonge sing ra two hearts? (Wes tau! Mosok to?)
Wes ngancani tekan semene
– Wes ngancani press semene
Nanging kabeh ora ono artine
– But Everything is no longer artine
Ra ono ajine
– Ra Ono ajine

Wong ko ngene kok dibanding-bandingke
– Wong ko ngene kok
Saing-saingke, yo mesti kalah
– Competitive-competite, yo must lose
Tak oyak’o aku yo ora mampu
– Got Oyak’o I can’t afford yo
Mung sak kuatku mencintaimu
– Only during the strong love you

Ku berharap engkau mengerti
– I hope you understand
Di hati ini hanya ada kamu
– In this heart there is only you

(One Nada) luar biasa!
– (One tone) incredible!

Setop, weh!
– Stop, weh!
(Lo-lo-lo-loh, heh-heh-heh, sopo to ki?)
– (Lo-lo-lo-loh, heh-heh-heh, who to ki?)
Sek, sek, sek, sek, sek, sek, sek, sek, sek, sek
– Sek, sek, sek, sek, sek, sek, sek, sek, sek
(Bocil ko ndi to iki?)
– (Bocil ko ndi to this?)
Pak, aku pengen nyanyi uwenak iki
– Sir, I want to sing uwenak iki
Iki, ambek koncoku iki (opo, opo iso nyanyi iki?)
– This, ambek this koncoku(what, what is this singing?)

Iso nyanyi, gak? Iso
– Is it singing? Iso
Iso tenan? Iso
– Iso tenan? Iso
Jajal, jajal, jajal sek, jajal, jajal
– Try, try, try sex, try, try
(Rungokno, rungokno, rungokno, melu ae nyanyine, ndang)
– (Rungokno, rungokno, rungokno, melu ae nyanyine, ndang)

Wong ko ngene kok dibanding-bandingke
– Wong ko ngene kok
Saing-saingke, yo mesti kalah
– Competitive-competite, yo must lose
Tak oyak’o aku yo ora mampu
– Got Oyak’o I can’t afford yo
Mung sak kuatku mencintaimu, uwenak’e
– Mung sak kuatku mencintaimu, uwenak’e

Ku berharap engkau mengerti
– I hope you understand
Di hati ini hanya ada kamu
– In this heart there is only you
Goyang! Ih-hiy!
– Shake! Ih-hiy!

(One Nada is back)
– (One tone is back)
One Nada!
– One Tone!

Sopo wonge sing ra loro ati? (Ya!)
– Who wonge sing ra two hearts? (Yes!)
Wes ngancani tekan semene
– Wes ngancani press semene
Nanging kabeh ora ono artine
– But Everything is no longer artine
Ra ono ajine
– Ra Ono ajine

Wong ko ngene kok dibanding-bandingke
– Wong ko ngene kok
Saing-saingke, yo mesti kalah (enak, Ho!)
– Competition, yo must lose (delicious, Ho!)
Tak oyak’o aku yo ora mampu
– Got Oyak’o I can’t afford yo
Mung sak kuatku mencintaimu
– Only during the strong love you

Ku berharap engkau mengerti
– I hope you understand
Di hati ini hanya ada kamu
– In this heart there is only you

Wong ko ngene kok dibanding-bandingke
– Wong ko ngene kok
Saing-saingke, yo mesti kalah
– Competitive-competite, yo must lose
Tak oyak’o aku yo ora mampu
– Got Oyak’o I can’t afford yo
Mung sak kuatku mencintaimu, uwayu janan, beh
– Only during the strong I love you, uwayu janan, beh

Ku berharap engkau mengerti
– I hope you understand
Di hati ini hanya ada kamu
– In this heart there is only you

Ku berharap engkau mengerti
– I hope you understand
Di hati ini (apa? Piye, piye, piye?)
– In this heart (what? Piye, piye, piye?)
Piye, piye? sek, sek, sek (bocil-bocil Banyuwangi)
– Piye, piye? sek, sek, sek (Bocil-Bocil Banyuwangi)
Hanya ada kamu, waw, terima kasih (so-so-so-so-so-so)
– There’s only you, waw, thank you (so-so-so-so-so-so)
(Anak’e sopo to, Rul?) Anak’e, iku
– (Son’e who to, Rul?) Anak’e, iku
Anak’e emak? (Anake sopo iki, anake sopo iki, Faruy? Anak’e aku eh)
– Mother’s son? (Anake this man, anake this man, Faruy? Son’e I eh)
(Terima kasih buat semuanya, One Nada! Enak lho)
– (Thanks for everything, one note! It’s delicious)