Çarşamba, Mart 22, 2023
Ana SayfaMKSpyro - Who Is Your Guy? Англиски Текст & Македонски Преводи

Spyro – Who Is Your Guy? Англиски Текст & Македонски Преводи

Видео Клип

Текст

Who is your guy? (Spyro)
– Кој е твојот човек? (Спиро)
Na only me walahi
– Само јас валахи
See as we dey like beans & rice!
– Види како ние dey како грав и ориз!
I will never leave your side (I will never ever go)
– Никогаш нема да ја напуштам твојата страна (никогаш нема да одам)
I dedicate my life to you my guy
– Го посветувам мојот живот на тебе мојот човек
Even if the road rough i no mind
– Дури и ако патот груб не ми пречи
‘Cause you be my Gee for life
– Бидејќи ти си мојот живот

Yeah I’m feeling good tonight
– Да се чувствувам добро вечерва
Cause i dey here with my guy
– Затоа што тука сум со мојот тип
I get plenty for my mind
– Добивам многу за мојот ум
But right now am with my guy
– Но сега сум со мојот човек
I no dey fear them gat my back
– Не се плашам од нив

Shey you don see my formation
– Шеј не ја гледаш мојата формација
Agbalabi combination
– Агбалаби комбинација
Sight the inspiration
– Погледнете ја инспирацијата
And we don get concentration
– И ние не добиваме концентрација
When my guys dem wole o
– Кога моите момци дем воле о
Bad energy far away o
– Лоша енергија далеку о
I thank God for my real gees
– Му благодарам На Бога за моите вистински ге
Good friends no be money
– Добри пријатели нема пари

Who is your guy? (Spyro)
– Кој е твојот човек? (Спиро)
Na only me walahi
– Само јас валахи
See as we dey like beans & rice
– Види како ние dey како грав и ориз
I will never leave your side (I will never ever go)
– Никогаш нема да ја напуштам твојата страна (никогаш нема да одам)
I dedicate my life to you my guy
– Го посветувам мојот живот на тебе мојот човек
Even if the road rough i no mind
– Дури и ако патот груб не ми пречи
Cause you be my Gee for life
– Бидејќи ти си мојот живот


Spyro
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

%d blogcu bunu beğendi: