MC L da Vinte & MC Gury – Parado no Bailão (feat. MC Gury) Portugezë Tekste Këngësh & Shqiptarë Përkthime

Videoklip

Tekste Këngësh

É que eu queria muito ela
– Vetëm se unë me të vërtetë e doja atë
Ela não me dava atenção
– Ajo nuk më kushtoi vëmendje
Fiz de tudo por ela pra manter uma relação
– Unë bëra gjithçka që ajo të mbante një marrëdhënie

E hoje nóis nem conversa
– Dhe sot as që flasim
Tô decidido e não é à toa
– Jam vendosur dhe nuk është për asgjë
Que eu me joguei no Mandela
– Që ia hodha Mandelës
Oi, que eu me joguei pro Mandela
– U hodha Në Mandela.
(Que eu me joguei no Mandela)
– (Se hodha Veten Në Mandela)

Eu parado no bailão (foi no bailão)
– Unë u ndala në bailão (ishte në bailão)
Ela com o popozão
– Ajo me popozão
E o popozão no chão
– Dhe popozão në tokë
O popozão no chão
– Popozão në tokë
E o popozão no chão
– Dhe popozão në tokë

Eu parado no bailão, no bailão
– Unë u ndala në bailão, në bailão
Ela com o popozão
– Ajo me popozão
O popozão no chão
– Popozão në tokë
O popozão no chão
– Popozão në tokë
O popozão no chão
– Popozão në tokë
O popozão no chão
– Popozão në tokë

Eu parado no bailão (no bailão)
– Unë u ndala në bailão (në bailão)
Ela com o popozão
– Ajo me popozão
E o popozão no chão
– Dhe popozão në tokë
E o popozão no chão
– Dhe popozão në tokë
E o popozão no chão
– Dhe popozão në tokë

É que eu queria muito ela
– Vetëm se unë me të vërtetë e doja atë
Ela não me dava atenção
– Ajo nuk më kushtoi vëmendje
Fiz de tudo por ela pra manter uma relação
– Unë bëra gjithçka që ajo të mbante një marrëdhënie

E hoje nóis nem conversa
– Dhe sot as që flasim
Tô decidido e não é à toa
– Jam vendosur dhe nuk është për asgjë
Que eu me joguei no Mandela
– Që ia hodha Mandelës
Oi, que eu me joguei pro Mandela
– U hodha Në Mandela.
(Que eu me joguei no Mandela)
– (Se hodha Veten Në Mandela)

Eu parado no bailão (foi no bailão)
– Unë u ndala në bailão (ishte në bailão)
Ela com o popozão
– Ajo me popozão
E o popozão no chão
– Dhe popozão në tokë
O popozão no chão
– Popozão në tokë
E o popozão no chão
– Dhe popozão në tokë

Eu parado no bailão, no bailão
– Unë u ndala në bailão, në bailão
Ela com o popozão
– Ajo me popozão
O popozão no chão
– Popozão në tokë
O popozão no chão
– Popozão në tokë
O popozão no chão
– Popozão në tokë
O popozão no chão
– Popozão në tokë

Eu parado no bailão, no bailão
– Unë u ndala në bailão, në bailão
Ela com o popozão
– Ajo me popozão
E o popozão no chão
– Dhe popozão në tokë
E o popozão no chão
– Dhe popozão në tokë
E o popozão no chão
– Dhe popozão në tokë


MC L da Vinte

Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir cevap yazın