Sing Padusan Basa jawa


Sing kanggo Padusan Ukara lan Tèks Translation
Bisa Basa jawa Sing kanggo Padusan

Sing Kamus, Padusan Kamus


0 /

        
Thanks kanggo saran!
Bisa pilih translation anda
Thanks kanggo bantuan!
Bantuan kita luwih apik. Matur nuwun kanggo pitulung karo kiriman lan ngirim umpan balik
Pilih scan mikropon.


Gambar Jarwan;
 Padusan Tutulung

GOLÈK PADHA;
Sing Padusan Basa jawa, Sing Padusan Tèks Translation, Sing Padusan Kamus
Sing Padusan Tarjamahan Kalimat, Sing Padusan Sabda Translation
Sing Padusan Translation Karo Makna

GOLÈK LIYANÉ;
Sing Padusan Swara Translation Sing Padusan papan tombol Basa jawa
Sarjana Sing kanggo Padusan Basa jawaSing Spaan Padusan Makna
Sing Spaan, Padusan Spaan Sing Ukara, Padusan Basa jawa Basa jawa
Sing Tèks, Padusan Basa jawa Sing Basa jawa Padusan Basa jawa Translation

"" jarwanipun sampun katampi
Mbusak hotfix ing
Pilih tèks kanggo mirsani conto
Apa ana kasalahan transkripsi?
Bisa pilih translation anda
Bisa ngomong
Thanks kanggo bantuan!
Bantuan kita luwih apik. Matur nuwun kanggo pitulung karo kiriman lan ngirim umpan balik
Ana sing salah
Kasalahan dumadi.
Rapat rampung
Mangga unggah kaca. Tèks sing wis ditulis lan jarwané ora bakal ilang.
Dhaptar ora bisa dibukak
Amarga, ora bisa nyambung karo basis data pangguna. Kalo salah tolong diulang kali ya Hubungi Tim Dhukungan. Wigati sing dhaptar uga ora bisa ing cara rahasia.
Miwiti browsing kanggo ngaktifaké dhaptar


PRANALA;

Kréta
Pratélan anyar
Dhaptar umum
Kréta
Pindhah Busak
Salin
Pratélan iki wis ora dianyari manèh déning sing ndunungi. Bisa mindhah dhaptar kanggo piyambak utawa nambah tambahan
Saving la list aku
Lubrikanti
    Langganan
    Pindhah ing dhaptar
      Gawé daftar
      Soba
      Ganti nama daftar
      Soba
      Pindhah ing dhaptar
        Salin dhaftar
          Dhaftar sharing
          Dhaptar umum
          Klik tulisan disini
          Jpg, jpg, jpg, gif, doc, docx, pdf, xlsx, jpg, jpg, jpg, jpg, jpg, jpg, jpg, jpg, jpg, jpg, jpg, jpg, jpg, jpg, jpg, jpg nganti 5 MB