Search Lyrics & Translation:

Thalia & Kenia OS – Para No Verte Más Spanjollë Tekste Këngësh & Shqiptarë Përkthime

Videoklip

Tekste Këngësh

Yo romperé tus fotos
– Unë do të heq fotot tuaja
Yo quemaré tus cartas
– Unë do të djeg letrat tuaja
Para no verte más
– Për të mos të parë më
Para no verte más
– Për të mos të parë më

Yo romperé tus fotos
– Unë do të heq fotot tuaja
Yo quemaré tus cartas
– Unë do të djeg letrat tuaja
Para no verte más
– Për të mos të parë më
Para no verte más, no-no
– Të mos të shoh më kurrë, jo-jo

Cuando no tengas dónde ir
– Kur nuk ke ku të shkosh
Y no te sangre la nariz
– Dhe mos merrni hundë të përgjakur
Cuando te duela la cabeza
– Kur të dhemb koka
Y se termine esa cerveza
– Dhe përfundojeni atë birrë

Cuando las alas de tu avión
– Kur krahët e avionit tuaj
Se derritan sin razón
– Ata shkrihen pa asnjë arsye
Y el cáncer de la soledad
– Dhe kanceri i vetmisë
Te haya matado en la ciudad
– Të vrava në qytet

Yo romperé tus fotos
– Unë do të heq fotot tuaja
Yo quemaré tus cartas
– Unë do të djeg letrat tuaja
Para no verte más (para no verte más)
– Të të shoh më (të të shoh më)
Para no verte más
– Për të mos të parë më

Yo romperé tus fotos
– Unë do të heq fotot tuaja
Yo quemaré tus cartas
– Unë do të djeg letrat tuaja
Para no verte más (para no verte más)
– Të të shoh më (të të shoh më)
Para no verte más
– Për të mos të parë më

Y si logras sobrevivir
– Dhe nëse arrini të mbijetoni
Al refucilo de maldad
– Për përgënjeshtrimin e së keqes
Preguntarás en dónde estás
– Ju do të pyesni se ku jeni
Preguntarás qué te pasó
– Do të pyesni se çfarë ju ka ndodhur

Me voy a poner a fumar
– Unë do të filloj pirjen e duhanit
Sin preocuparme nada más
– Pa u shqetësuar për asgjë tjetër
Total, ya es tarde pa volver
– Gjithsesi, është tepër vonë për t’u rikthyer
Total, ya es tarde pa soñar
– Gjithsesi, është tepër vonë për të ëndërruar

Yo romperé tus fotos
– Unë do të heq fotot tuaja
Yo quemaré tus cartas
– Unë do të djeg letrat tuaja
Para no verte más (para no verte más)
– Të të shoh më (të të shoh më)
Para no verte más
– Për të mos të parë më

Yo romperé tus fotos
– Unë do të heq fotot tuaja
Yo quemaré tus cartas
– Unë do të djeg letrat tuaja
Para no verte más (para no verte más)
– Të të shoh më (të të shoh më)
Para no verte más
– Për të mos të parë më

Yo romperé tus fotos
– Unë do të heq fotot tuaja
Yo romperé tus fotos
– Unë do të heq fotot tuaja
Yo romperé tus fotos
– Unë do të heq fotot tuaja
Yo romperé tus fotos
– Unë do të heq fotot tuaja
Yo romperé tus fotos
– Unë do të heq fotot tuaja
Yo romperé
– Do të ndahem

Yo romperé tus fotos
– Unë do të heq fotot tuaja
Yo quemaré tus cartas
– Unë do të djeg letrat tuaja
Para no verte más (para no verte más)
– Të të shoh më (të të shoh më)
Para no verte más
– Për të mos të parë më

Yo romperé tus fotos (yo romperé tus fotos)
– Unë do të thyej fotot tuaja (unë do të thyej fotot tuaja)
Yo quemaré tus cartas
– Unë do të djeg letrat tuaja
Para no verte más (para no verte)
– Të mos të shoh më (të mos të shoh më)
Para no verte más (para no verte)
– Të mos të shoh më (të mos të shoh më)

Yo romperé tus fotos
– Unë do të heq fotot tuaja
Yo quemaré tus cartas
– Unë do të djeg letrat tuaja
Para no verte más (para no verte más)
– Të të shoh më (të të shoh më)
Para no verte más (para no verte)
– Të mos të shoh më (të mos të shoh më)

Yo romperé tus fotos
– Unë do të heq fotot tuaja
Yo quemaré tus cartas
– Unë do të djeg letrat tuaja
Para no verte más (para no verte más)
– Të të shoh më (të të shoh më)
Para no verte más (y es que)
– Për të mos ju parë më (dhe kjo është)
Yo romperé tus fotos
– Unë do të heq fotot tuaja


Thalia

Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:


You need 5 second listen for Skip Ad
%d blogcu bunu beğendi: